Меню

міні-кошик

Лавандова вода

70 грн.

Артикул:t122 Об’єм:100 мл Наявність: є в наявності ПРИЗНАЧЕННЯ:

Опис

Лавандова вода Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Water – водний розчин компонентів ефірної олії лаванди, прозора рідина з ароматом лаванди. Являє собою продукт парової дистиляції лаванди вуьколистої (Lavandula Angustifolia Mill.).

Гідролат Лаванди відмінно доглядає шкіру будь-якого типу і волосся. Він заспокоїть і пом’якшить чутливу шкіру; розгладить і сповільнить процес старіння для зрілої шкіри; допоможе боротися з висипом вугрів і акне – для жирної і проблемної; зволожить і освіжить – суху шкіру. Крім того, лавандова вода використовується для догляду за дитячою шкірою, її можна додати в ванну при купанні, обприскувати шкіру при заміні підгузника, а також розпорошувати в кімнаті і на постільну білизну для поліпшення і нормалізації сну. Гідролат Лаванди – це незамінний помічник при догляді за волоссям, він зволожить, додасть блиск, допоможе позбутися від лупи і свербіння голови, а також буде сприяти росту волосся. Влітку ця запашна вода допоможе Вам впоратися з наслідками сонячних і побутових опіків, зніме свербіж від укусів комах і приємно освіжить в спекотний день.

Гідролат Лаванди має свіжий квітковий запах, але не такий насичений, як ефірна олія. Це трав’янистий аромат з ніжною медовою ноткою, може асоціюватися з запахом опалого листя. Він допоможе заспокоїтися, подарує Вам спокій і душевну рівновагу.

Косметичні властивості для шкіри:
– тонізація,
– зволоження та живлення,
– очищення і звуження пор,
– загальне омолодження шкіри,
– очищення шкіри, схильної до появи вугрового висипу,
– загоєння дрібних ран,
– зняття свербіння від укусів комах,
– зменшення запалень,
– заспокоєння шкіри після прийняття сонячних ванн,
– уповільнення процесів старіння шкіри,
– захист від агресивного впливу навколишнього середовища,
– швидка допомога при псоріазі, екземі, дерматиті і алергії,
– антибактеріальна, протизапальна дія,
– вирівнює колір обличчя,
– дезодорування,
– запобігання розтяжкам,
– боротьба з акне, запаленнями, грибковими захворюваннями.

Косметичні властивості для волосся:
– нормалізує ліпосекрецію шкіри голови;
– усуває свербіж;
– зволожує шкіру голови;
– зміцнює волосся;
– підходить для боротьби з лупою;
– дарує блиск світлому волоссю.

Способи використання гідролату лаванди для шкіри обличчя та волосся:

– в якості тоніка: протерти ватним диском для видалення залишків засобу для чищення та водопровідної води, при бажанні зробити повторно і залишити на шкірі.
– для розведення масок (в тому числі і альгінатних), убтанів: розвести маску / Убтан / глину чистим гідролатом до консистенції сметани;
– для збагачення косметичних засобів: додати необхідну кількість гідролату в шампунь, бальзам, скраб і т.д .;
– як косметичний лід: заморозити гідролат в спеціальній формі для льоду, протирати шкіру для звуження пор і підтяжки;
– використання для волосся: розпорошити на шкіру голови, провести масаж протягом 10-15 хвилин;
– для тонізації і ароматерапії: додати гідролат в воду при прийнятті ванни

Гідролат лаванди

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Лавандова вода”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

У Вас немає накопичувальної знижки. Будь ласка, Увійдіть,щоб побачити вашу поточну накопичувальну знижку або ідентифікуйтесь ввівши номер телефону