Меню

міні-кошик

Трояндова вода

100 грн.

Артикул:t121 Об’єм:100 мл Наявність: є в наявності ПРИЗНАЧЕННЯ:

Опис

Трояндова вода (Rosa Flower Water) – водний розчин компонентів ефірної олії троянди, прозора рідина з ароматом свіжозірваної квітки. Являє собою продукт парової дистиляції квітів дамаської троянди (Rosa damascena Mill.).

Надає шкірі пружність, свіжість і еластичність, усуває сухість, лущення, відчуття стягнутості шкіри, подразнення, запалення. Трояндова вода — це природний, ароматний антисептик, регулярне застосування якого допоможе зберегти шкіру молодою і красивою на довгі роки. Компреси з трояндової води сприяють розсмоктуванню «мішків» під очима, усунення темних кіл і знімають напругу втомлених очей.

У стародавній медицині троянду називали царицею квітів, символом класичної краси. Цілющі властивості троянди описував Авіценна і Гіппократ. Трояндова вода, виготовлена з пелюсток троянд, зберігає властивості троянди і отримала широке застосування.
Трояндова вода застосовувалася як засіб, що освіжає та охолоджує шкіру ще з часів Давнього Єгипту.

Дія гідролату така сама, як у ефірної олії троянди, але застосовувати його можна в чистому вигляді. Додавання трояндової води води в ванну сприяє розслабленню і відновленню сил. У післяпологовий період рекомендуються сидячі ванни з рожевою водою.

Зволожує шкіру, регенерує, розгладжує зморшки, в тому числі мімічні, підвищує еластичність шкіри, нормалізує секрецію, дезодорує, вирівнює тон шкіри, звужує пори, усуває стресові і алергічні реакції на шкірі. Гідролат троянди використовують в чистому вигляді як натуральний тонік для обличчя, заспокійливий лосьйон після гоління або епіляції, рожевою водою можна знімати макіяж.

Корисно розпорошувати на шкіру обличчя, шиї та зони декольте трохи рожевої води перед нанесенням денного крему. Компреси з гідролатом троянди допомагають позбутися від дерматитів, знімають свербіж від укусів комах, заспокоюють шкіру після засмаги.

Косметичні властивості для шкіри:
– очищення і тонізація,
– стимулювання процесу відновлення клітин,
– розгладження зморшок,
– зміцнення капілярів,
– надає сяйво,
– вирівнює колір обличчя,
– підвищує тонус,
– освіжає епідерміс,
– звужує пори,
– підсилює властивості крему, нанесеного після гідролату,
– надає anti-age – ефект,
– усуває набряки,
– сприяє зняттю подразнень і запалень,
– покращує мікроциркуляцію крові,
– нормалізація роботи сальних залоз,
– антисептичну дію.

Косметичні властивості для волосся:
– зволожує і живить,
– стимулююча дія,
– зміцнює коріння волосся,
– підходить для боротьби з лупою,
– рекомендується для лікування запалень шкіри голови.

Способи використання гідролату м’яти для шкіри обличчя та волосся:

– в якості тоніка: протерти ватним диском для видалення залишків засобу для чищення та водопровідної води, при бажанні зробити повторно і залишити на шкірі.
– для розведення масок (в тому числі і альгінатних), убтанів: розвести маску / Убтан / глину чистим гідролатом до консистенції сметани;
– для збагачення косметичних засобів: додати необхідну кількість гідролату в шампунь, бальзам, скраб і т.д .;
– як косметичний лід: заморозити гідролат в спеціальній формі для льоду, протирати шкіру для звуження пор і підтяжки;
– використання для волосся: розпорошити на шкіру голови, провести масаж протягом 10-15 хвилин;
– для тонізації і ароматерапії: додати гідролат в воду при прийнятті ванни

Гідролат троянди

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Трояндова вода”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

У Вас немає накопичувальної знижки. Будь ласка, Увійдіть,щоб побачити вашу поточну накопичувальну знижку або ідентифікуйтесь ввівши номер телефону