Меню

міні-кошик

Гідролат полину

100 грн.

Артикул:t123 Об’єм:100 мл Наявність: є в наявності ПРИЗНАЧЕННЯ:

Опис

Гідролат полину – продукт парової дистиляції (випаровування) трави полину гіркого (Artemisia absinthium L., 1753). Зібраний конденсат пари – це цілюща рідина, яка містить водорозчинні корисні компоненти рослини.

Гідролат полину виробництва УкраїнаГідролат полину рекомендується для догляду за шкірою будь-якого типу, але найбільш ефективний для жирної, комбінованої, з розширеними порами, проблемної, а також зрілої шкіри. Має потужну антиоксидантну дію і сприяє виробленню колагену, що робить його незамінним помічником для шкіри, що починає втрачати пружність. Запашна вода має бактерицидну дію, сприяє загоєнню опіків і якнайшвидшій регенерації пошкоджених тканин. Гідролат Полину застосовується для лікування вугрового висипу і при різних гнійних захворюваннях.
Полинова вода зробить Ваші нігті міцнішими, а також прискорить їх ріст. Крім того, гідролат полину є відмінним природним репелентом, що допоможе Вам боротися з настирливими комахами.
Гідролат полину має специфічний запах, який важко сплутати з будь-яким іншим, це гірко-п’янкий аромат, який своєю свіжістю активізує життєдіяльність організму, допомагає заспокоїтися і сприяє загальній тонізації.

Косметичні властивості для шкіри:
– очищення і тонізація,
– звуження пор,
– рекомендується при акне,
– вирівнює колір обличчя,
– нормалізація роботи сальних залоз,
– надає anti-age – ефект,
– активізує синтез колагену,
– стимулює процес відновлення клітин,
– захист від агресивного впливу зовнішнього середовища,
– швидка допомога при псоріазі, екземі, дерматиті і алергії,
– прискорює загоєння ран,
– боротьба з висипом вугрів, запаленнями, грибковими захворюваннями,
– сприяє зняттю подразнень і запалень,
– є природним репелентом.

Косметичні властивості для волосся:
– підходить для догляду за жирним волоссям,
– зміцнює коріння волосся,
– сприяє росту волосся,
– підходить для боротьби з лупою,
– надає блиск.

Способи використання гідролату полину для шкіри, волосся та нігтів:

– в якості тоніка: протерти ватним диском для видалення залишків засобу для чищення та водопровідної води, при бажанні зробити повторно і залишити на шкірі.
– для розведення масок (в тому числі і альгінатних), убтанів: розвести маску / Убтан / глину чистим гідролатом до консистенції сметани;
– для очищення пор: проводити парові інгаляції і / або робити гарячі компреси;
– для збагачення косметичних засобів: додати необхідну кількість гідролату в шампунь, бальзам, скраб і т.д .;
– як косметичний лід: заморозити гідролат в спеціальній формі для льоду, протирати шкіру для звуження пор і підтяжки;
– для зміцнення нігтів: робіть ванночки для нігтів або прикладайте ватний диск, вмочений в гідролат, на нігтьову пластину;
– використання для волосся: розпорошити на шкіру голови, провести масаж протягом 10-15 хвилин;
– для розслаблення і ароматерапії: додати гідролат в воду при прийнятті ванни.

Гідролат полину

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Гідролат полину”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

У Вас немає накопичувальної знижки. Будь ласка, Увійдіть,щоб побачити вашу поточну накопичувальну знижку або ідентифікуйтесь ввівши номер телефону